x

Kagoshima Bay jagter engelsk pladekontrakt

Kagoshima Bay jagter engelsk pladekontrakt

Den århusianske sanger og sangskriver Dennis Madsen – alias Kagoshima Bay – er på vej til England, hvor et britisk pladeselskab har vist interesse for at signe med den 24-årige sanger.

I Danmark har han endnu ikke gjort synderligt væsen af sig - koncertaktiviteten er holdt på et minimum, og foreløbigt har han kun lavet demoindspilninger af sine numre.

Grunden er, at sangskriveren ikke har følt, at han endnu havde det helt rigtige materiale klar til at forsøge at slå igennem på den danske scene. Men på trods af det, er der nu bud efter sangeren i England.

Det engelske pladeselskab Dead Young Records har inviteret Kagoshima Bay til at komme til England og spille en række koncerter fra den 5.-10. marts. Både for at prøve nyt materiale af – og for at se, om det i sidste ende kan blive til en aftale imellem de to parter.

Dennis Madsen var sanger, sangskriver og primus motor i Horsens-bandet Spark, der flittigt turnerede hele landet og nåede at udgive en ep før bandets opløsning i august 2006.

Siden har Dennis Madsen arbejdet på sit soloprojekt Kagoshima Bay, der er en blanding af alternativ country og folk, tilsat popmelodier. Det er muligt at høre nogle foreløbige skitser på MySpace og i DR2-serien "Sådan Er Mødre", hvor Madsens sange bliver brugt som en del af soundtracket.

Kagoshima Bay på myspace


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA