x

Chris Rea udgiver Earbook

Chris Rea udgiver Earbook

Engelske Chris Rea har haft gang i karrieren siden 1970’erne, og det var først, da det tysktalende Centraleuropa havde taget Chris Rea til sig i 80'erne, at det engelsktalende hjemmepublikum fik øjnene op for ham.

Siden har han udgivet 18 album og haft et pladesalg på mere end 10 millioner. Den virtouse guitarist, manden med den karakteristiske dybe stemme og det tydelige afsæt i rhythm and blues er gået hen og blevet virkelig etableret.

Chris Rea er overbevist om, at digitaliseringen og downloadkulturen skaber et helt nyt marked for mere gennemtænkte kvalitetsprodukter. Som han selv udtrykker det gennem sit pladeselskab:

”Hvis du lever og ånder for musikken og ikke nødvendigvis showbiz, er det bare ikke nok at downloade musik.”

Med udgangspunkt i denne tanke har Chris Rea skabt Earbook’en “The Return Of The Fabulous Hofner Bluenotes”

Denne Earbook fortæller historien om det instrumentalt funderede 50'er-guitarband The Delmonts, som udviklede sig til 60'er blues-bandet The Hofner Blue Notes.

Platformen for historien er en 80 sider illustreret bog, to vinyler og tre cd’er, alt sammen i stil med hans første Earbook ”Blue Guitars”.

”The Return Of The Fabulous Hofner Blunotes” repræsenterer en yderligere udvikling i Chris Reas musik. Den første cd er en hyldest til 50'erne og 60'ernes instrumentale guitarbands som eksempelvis The Shadows. Cd 2 og 3 indeholder begge nye Chris Rea-numre.

Læs mere om Chris Reas earbook


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA