x

Roskilde melder udsolgt af partoutbilletter – historisk hurtigt

Roskilde melder udsolgt af partoutbilletter – historisk hurtigt

Så er de 80.000 partoutbilletter afsat

Den store efterspørgsel på Roskilde Festival-billetter betyder, at samtlige 80.000 partoutbilletter nu er udsolgt efter det hurtigste billetsalg i mere end 20 år.

Roskilde Festivals talskvinde Christina Bilde siger:

"Det er helt fantastisk, at vi igen kan melde udsolgt, og især at vi tilmed kan gøre det i så god tid før festivalen. Det betyder, at 80.000 deltagere nu har valgt den fulde festivaloplevelse med musik, kunst og fællesskab gennem otte dage. Samtidig peger billetsalget i retning af, at vi igen kan forvente at leve op til vores almennyttige formål og donere et millionbeløb til velgørende formål efter festivalen."

Det er dog fortsat muligt at opleve navne som Bruno Mars, Nick Cave & The Bad Seeds, Gorillaz, Massive Attack, Dua Lipa og David Byrne, hvis man køber en endagsbillet til dagene torsdag, fredag og/eller lørdag.

Endagsbilletter til onsdag med blandt andre Eminem, Nine Inch Nails og Charlotte Gainsbourg er udsolgte, mens torsdag med blandt andre First Aid KitBruno Mars, Nephew og My Bloody Valentine er meget tæt på udsolgt.

Roskilde Festival har meldt udsolgt af partoutbilletter på de seneste fem festivaler, og årets billetsalg er det næsthurtigste i festivalens 47-årige historie. Kun i 1996, hvor programmet bød på blandt andre David Bowie, Rage Against the Machine og de gendannede Sex Pistols (der stoppede deres koncert efter 20 minuter grundet flaskekast), blev billetterne udsolgt hurtigere end i år.

Roskilde Festival 2018 finder sted fra lørdag 30. juni til lørdag 7. juli 2018.

LÆS OGSÅ: Roskilde offentliggør spilleplan og de sidste 13 navne

Pas på ugyldige billetter
Når Roskilde Festival er udsolgt, sælges der ofte billetter fra uofficielle steder som Viagogo – og ofte til overpriser. Hvis billetter stjæles eller mistes, kan billetnumrene gøres ugyldige. På denne måde kan svindlere forsøge at sælge billetter, som i virkeligheden er ugyldige.

Roskilde Festival kan ikke tjekke, om billetter, der er købt andre steder end hos officielle salgssteder, er gyldige. I stedet opfordres interesserede til at købe eller sælge udsolgte billetkategorier via ventelisten på festivalens hjemmeside.

LÆS OGSÅ: Roskilde offentliggør spilleplan og de sidste 13 navne


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA