x

Nicki Minaj annoncerer titel og dato på nyt album

Nicki Minaj annoncerer titel og dato på nyt album

Man skulle tro, at Cardi B har taget førertrøjen som hiphoppens femme fatale anno 2018. Men så må man jo ud på flankerne, og det er lige, hvad Nicki Minaj er i færd med. Hun har netop annonceret et kommende album, der udkommer i næste måned. 

Hiphoppens førstedame annoncerede på modeshowet Met Gala i New York, at albummet med titlen "Queen" skulle lande den 15. juni, og ifølge rapperen selv kan hun ikke vente. Hun gav derefter sit eget besyv med på tolkningen af titlen på albummet: "I'm dressed like a queen, all day, every day", sagde hun ifølge blandt andre Rolling Stone. Hvis nogen altså skulle være i tvivl...

Albummet bliver opfølgeren på det nu fire år gamle "The Pinkprint"-album, der begejstrede både fans og musikkritikere rundt om i verden. Her bød Minaj op til gloværdige scenarier med hit-singler som "Only" med Chris Brown, Drake og Lil Wayne i baggrunden og noget af en power-duet med Beyoncé på den sexede "Feelin' Myself". 

Startskuddet på det kommende album er lanceret med singlerne "Barbie Tingz" og "Chun Li", og skal man tolke på lyden indtil nu, må man bide mærke i de mere minimalistiske og tunge produktioner, der lægger sig elegant ned omkring den selvproklamerede dronnings stærke flow. Singlerne er blevet akkompagnerede af videoer til begge sange, videoer, som både omfatter en massse sex appeal og også en solid rutsjetur ind i Nickis ganske syrede univers med dukker og sminke (og hofteving) til den store guldmedalje. 

Minaj udtaler selv om det kommende album: "Jeg ville gerne sikre mig, at jeg skrev noget, som var meningsfuldt for mig selv, og at det ville inspirere og gribe min fanskare. Men det allervigtigste var, at jeg begyndte at have det sjovt med at skrive musik igen."

I anledning af albummets udgivelse vil der også blive udgivet en dokumentar, der kommer til at handle om "Queen"s tilblivelse. 

Lyt til de to singler her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA