x

Suncity spiller "Money" på Distortion

Suncity spiller "Money" på Distortion

De tre brødre fra solskinsbyen Skælskør har musik løbende i deres årer. Deres studie agerer som musikalsk frirum, hvor en utømmelig inspirationskilde holder de tre drenge mere end travlt beskæftiget. I september udgav de deres første single ”LOCA” og i februar fulgte de op med anden single ”Hvor Var Du”.  Nu, +1 million streams senere, er de klar med deres tredje udspil.

 

”Money” er en ørehængende, forårsfrisk popsang med fjerlette elementer i produktionen, som for alvor omstiller det indre ur til sommertid. På tekstsiden en moderne fortolkning af forholdet, hvor kærligheden både skal bejles til, forkæles og vindes ved at ”kende hendes ritualer” og hvor gevinsten er ”ikke at ville ses med en anden” og hvor bejleren får ”hendes rigtige decimaler, hendes rigtige fødselsdag - hendes rigtige initialer og hendes rigtige potentiale”.

Lige op til udgivelsen, var SunCity med på Node tour, da de opvarmede for hans udsolgte koncerter i både Århus, Odense, Aalborg og København.

Nu kan de snart igen opleves live, når de d. 31/5 indtager Warner Main Stage på Distortion.

Om SunCity.

Velkommen til SunCity – tre brødre, hvor byen er deres lyd og hvor tekstuniverset afspejler hverdagens små og store oplevelser og hvor musikken indkapsler en helt særlig følelse, en stemning eller vibe.

I SunCity bidrager de tre brødre alle lige til musikken – de spiller selv alle instrumenter, skriver selv alle teksterne og supplerer hinanden bag producerpulten og på vokalerne. De designer selv deres eget logo og alt i byens univers er i det hele taget autentisk og ægte: 100% deres eget.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA