x

Online-kærlighed i Shanghai: Ny video fra Spot-aktuelle Lydmor

Online-kærlighed i Shanghai: Ny video fra Spot-aktuelle Lydmor

"三 Killing Time" beskriver kvalerne ved online-kærlighed

Sangerinden, sangskriveren og elektronikamusikeren Jenny Rossander, bedre kendt som Lydmor, er aktuel med en ny single med titlen "Killing Time" – ja, sådan skrives det – og en tilhørende musikvideo, delvis filmet i Shanghai. Se videoen nedenfor.

Lydmor kan opleves på weekendens Spot Festival, hvor hun fredag og lørdag aften, begge dage klokken 19.15, medvirker i den såkaldte Naked-koncert i Musikhusets Rytmisk Sal. Her fremfører hun og Soleima, Baest-forsanger Simon Olsen og Folkeklubbens Kjartan Arngrim egne sange blot til tonerne fra Gustaf Ljunggren på flygel. Naked-koncerterne med Ljunggren på flygel har været et fast indslag på Spot i flere år, og det plejer at være et tilløbsstykke.

"三 Killing Time" er singleudgaven dog en fuldt ud elektronisk version med et karakteristisk, asiatisk klingende synth-tema. Sangen er inspireret af Shanghai, som Lydmor har boet i et års tid i perioden 2016-2017, og som hun for nylig vendte tilbage til for at give koncert.

Jenny Rossander fortæller om nummeret:
"Efter at have boet i Shanghai noget tid, blev jeg afhængig af byen. 'Killing Time' beskriver kvalerne ved online-kærlighed, det med at sidde og vente på, at 'that special one' logger på. Jeg føler, at jeg krystalliseres, og at mit brusende blod er et med lyden af strømmens summen gennem kablerne. I et limbo uden for mig selv her på kanten af verden i en storby ved verdens ende."

Lydmor har i april 2018 været tilbage i Asien og give koncerter i Kina, Malaysia og Thailand. Hendes eneste danske koncert i eget navn i år bliver på Lille Vega den 16. november.

Til efteråret udgiver Lydmor sit tredje soloalbum, I Told You I’d Tell Them Our Story, opfølgeren til Y fra 2015. Hun har allerede udsendt singleforløberne "Helium High" og "Money Towers", som hun også begge fremførte til GAFFA-Prisen i februar.

LÆS OGSÅ: Lydmor: Derfor optrådte jeg nøgen til GAFFA-Prisen


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA