x

Ny vært på Boogie

Ny vært på Boogie

Foto:Bjarne Bergius Hermansen

Når Boogie på fredag den 7. marts går i luften med nyt look, er det 26-årige Christiane Schaumburg-Müller, der byder velkommen. Det er første gang Christiane prøver kræfter med værtsrollen, men hun er ikke uvant med at være på skærmen.

De fleste kender hende fra hendes rolle som rigmandsdatteren Mercedes i TV3-serien ”2900 Happiness”. Desuden har Christiane medvirket i ungdomsprogrammet ”Hjerteflimmer” på DR1, hvor hun har været en del af kærlighedspanelet.

Desuden har hun danset professionelt siden 1992. Blandt andet har hun turneret med danske bands som Den Gale Pose og DJ Aligator, og hun har medvirket i utallige musikvideoer - blandt andre Nik & Jays "Boing".

I en pressemeddelelse udtaler Christiane Schaumburg-Müller :

”Jeg glæder mig til at arbejde med et program som Boogie, der både beskæftiger sig med musik, trends, film og kultur. Det bliver spændende at være med til at skabe et univers i ungdommens tegn, og jeg håber, at min personlighed kan bidrage positivt til programmet.”

Boogie udvider og skal fremover være en paraply for flere af ungdomstilbuddene i DR. Flagskibet bliver det nye Awardshow "Boogie Prisen", der i år sendes på DR1 lørdag den 12. april kl. 20:00. Det er Boogies seere og brugere, der nominerer og bestemmer, hvem der skal løbe af med priserne i kategorier som "Boogie Respekten" og "Årets Danske Kys".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA