x

PLAYLISTE: De bedste hiphoptracks lige nu!

PLAYLISTE: De bedste hiphoptracks lige nu!

Det kan godt være, at du har det varmt, men du får et om muligt varmere, når du smider vores opdaterede hiphop-playliste på anlægget.

Childish Gambino - This Is America

Donald Glover, bedre kendt som Childish Gambino, har muligvis smidt årets absolut bedste musikvideo til sin nye single "This Is America". Det er faktisk en af de bedste musikvideoer, jeg nogensinde har set. Selve tracket er selvfølgelig også i en klasse for sig, og hvis du lytter godt efter, kan man i baggrunden hører Young Thug, Quavo, 21 Savage og mange flere tilføje ad-libs og et par rim til nummeret. Se den her video og hør det her track!

Ace Hood - Undefeated

Med hjælp fra DJ Khaled, fik Ace Hood det store gennembrud med sit debutalbum i 2008. Her 10 år senere er Ace Hood draget mod nye eventyr for sig selv. Han virker ivrig efter at bevise, at han kan stå på egne ben, og heldigvis leverer han her, præcis hvad Ace Hood-fans ønsker. 

Styles P - Curb The Lames (Featuring Boog Jones)

Lige fra tro og religion til politivold og marijuana. Styles P kommer rundt om hele blokken på dette track, der er produceret af Prophet. Yderst interessant. 

Tee Grizzley - Fuck It Off (Featuring Chris Brown)

Da Tee Grizzley i 2016 blev løsladt fra fængsel, og udgav sin første single "First Day Out", havde han nok ikke lige forventet, hvor stort et hit det ville blive. Han fik sig en pladekontrakt med 300 Entertainment i 2017, og har netop udgivet debutalbummet Activated. Chris Brown gæster dette track, som uden tvivl er et highlight fra den nye plade. 

Powers Pleasant - Pull Up (Featuring Joey Bada$$ & A$AP Ferg)

Da Joey Bada$$ i 2017 gav koncert i København, spillede han dette nummer, og lige siden har jeg ventet på, at nummeret ville blive udgivet officielt. Producer og dj Powers Pleasant er medstifter af Pro Era. En gruppe, som Joey Bada$$ er en del af. 

Dave - Hangman

Den britiske hiphop- og grimescene bliver mere og mere populær som årene går. 19-årige Dave er en af de store nye talenter fra London, og han oplever netop nu stor succes i både Europa og USA. 

Royce Da 5'9" - Summer On Lock (Featuring Pusha T, Jadakiss, Fabolous & Agent Sasco)

Royce leverer et track til sommeren, produceret af Tarik Azzouz og StreetRunner. Pusha T har styr på omkvædet, mens Royce Da 5'9", Jadakiss og Fabolous tager sig af versene. 

Travis Scott - Watch (Featuring Lil Uzi Vert & Kanye West)

Efter lang tids venten ser det ud til, at Travis Scotts Astroworld endelig er på vej. "Watch" er formentlig første single, og selvom Travis nok godt kunne have valgt en lidt bedre gæsterapper end Lil Uzi Vert på dette track, er det stadig et overordnet rigtig godt nummer - og Kanye West hjælper det uden tvivl godt på vej. 

Apollo Brown & Locksmith - No Question

En ny ep fra produceren Apollo Brown og rapperen Locksmith er i sigte og bliver eftersigende udgivet 15. juni. Her er første single fra af samme navn "No Question".

Spice 1 - My West (Featuring Daz Dillinger & Mc Eiht)

Lige siden 1987 har 47-årige Spice 1 leveret musik til gaderne. Han er blandt dem som udviklede vestkystens lyd, og det kan også høres på dette track. 

Rae Sremmurd - Rock N Roll Hall Of Fame

Rapduoen Rae Sremmurd's nye triple-disc album SR3MM er ude, og huser ni tracks fra dem som gruppe, samt ni tracks fra både Slim Jxmmi og Swae Lee som soloartister. Ambitiøst. 

Ace Hood - Beast Mode

Ace Hood er så sandelig i "Beast Mode", og det gælder alle hans 29 nye tracks på udgivelsen Trust the Process II: Undefeated. Det er sjældent, at man kan holde lytteren underholdt gennem 29 numre, men det er præcis, hvad Ace Hood formår! 

Smoke Dza - The Hustle (Featuring LevyGrey & Bodega Bamz)

LevyGrey tager sig af både omkvædet og den fantastiske produktion, på dette track fra Smoke Dza. Sammen med Bodega Bamz, agere de tre artister nærmest som en gruppe, der har været sammentømret i årevis. Og de får det bedste ud af hinanden. 

Slim Jxmmi - Anti-Social Smokers Club (Featuring Zoë Kravitz)

Et af Slim Jxmmi's nye numre fra hans personlige del af SR3MM-albummet, som han har navngivet Slxmtro. Den ene halvdel af rapduoen Rae Sremmurd, får hjælp af Zoë Kravitz på dette bouncy track.

Buddy - Trouble On Central

Rapperen fra Compton, er mere end blot en rapper. Han har længe bevist sit værd som sanger, og på "Trouble On Central", gør han det endnu en gang. Det er sjældent, at en artist har et lige stort talent for sang som for rap, men det er netop hvad Buddy rummer. 

Per Vers - I Dag (Featuring Shaka Loveless)

Anden single fra Per Vers' upcoming album Knust Kunst, sampler Carpark Norths populære "Transparent & Glasslike" fra 2003. Vi har netop talt med Per Vers, om hans nye nummer og tankerne bag. Læs interviewet her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA