x

GAFFA bag ny mobil-service på VoxHall

GAFFA bag ny mobil-service på VoxHall

Koncertgængerne får nemlig tilbudt en helt ny service, hvis blot de aktiverer Bluetooth på mobiltelefonen. VoxHall er det første spillested i landet, der tilbyder denne service, som består af et sandt lille overflødighedshorn af både praktiske informationer og underholdning.

Koncertgængeren vil modtage en besked på telefonen – ikke ulig en sms – og så kræver det ikke mere end et enkelt tastetryk at åbne porten til den nye service.

Herefter har man adgang til spillestedets program, så man på stedet kan planlægge, hvornår man næste gang skal på VoxHall. Derudover kan man holde sig opdateret med de seneste musiknyheder og anmeldelser, deltage i konkurrencer, ligesom der også serveres et udbud af mobilt indhold, der kan få tiden til at flyve af sted, mens man venter på, at aftenens band indtagerscenen.

Positive erfaringer fra festivaler
Den nye service stilles til rådighed af GAFFA Mobil, et datterselskab af Danmarks største musikmagasin, GAFFA. Selskabet har markeret sig som en udbyder, der ud over et højt serviceniveau og lave sms- og samtalepriser tilbyder sine kunder en vifte af unikke musiktilbud. Bluetooth-løsningen er således helt i tråd med selskabets vision om at være andet og mere end blot endnu et lavprisselskab.

GAFFA Mobil har allerede positive erfaringer med Bluetooth-distribution ved store arrangementer som Roskilde Festival, Grøn Koncert og Spot Festival, hvor lignende services blev tilbudt.

100% gratis alternativ til wap
Mobile services har man hidtil primært kendt i form af wap, men de to helt afgørende forskelle er, for det første at Bluetooth er 100% gratis for modtageren. Kommunikationen foregår udelukkende mellem en antenne, som spillestedet har opsat, og modtagerens telefon. Så der er ingen af de bekymringer om dyre downloads fra det mobile internet, som mange har, når de benytter wap.

For det andet rummer en Bluetooth-løsning en markant geografisk præcision, der gør, at der kommunikeres direkte til de modtagere, der har en reel interesse i at modtage denne service. Det gør også Bluetooth til en push-løsning – altså at modtagerne får en service serveret – modsat wap, der er en pull-løsning, som kræver, at man aktivt opsøger den givne information.

Uovertruffen alsidighed
Bluetooth rummer en uovertruffen alsidighed inden for mobil-marketing. Helt konkret er der tale om muligheden for at sende alle de former for data, som en mobiltelefon kan læse – det vil sige billede, lyd, video, tekst og programmer. Dermed kan modtagerne få en digital souvenir med hjem fra en koncert, og sponsorer får sig naturligvis en ekstra eksponeringskanal.

Derudover er der naturligvis mulighed for alle de elementer, der er at finde i en løsning som den, VoxHall præsenterer: Den konkrete, praktiske information fra spillestedet, kombineret med de mere underholdningsprægede elementer.

Kan man ikke dy sig for at se, hvordan den nye service kommer til at tage sig ud, kan man sende en sms med teksten ”voxhall” til 1940, og så vil nysgerrigheden blive stillet kort efter.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA