x

Flere oplysninger om Lou Reed-koncerten

Flere oplysninger om Lou Reed-koncerten

Som vi kunne fortælle tidligere i dag her på GAFFA.dk, giver Lou Reed koncert i Opraen den 7. juli. En koncert, hvor han vil fremføre hele albummet ”Berlin” fra 1973.

Lou Reed er selv svært tilfreds med netop dette album – faktisk så tilfreds, at han i slutningen af 2006 drog på en turné kun med dette album i fokus. En turné der nu bringer ham til København.

Da "Berlin"-albummet udkom, var den ikke nogen salgsmæssig succes, hvorfor Lou Reed aldrig før nu har turneret med sange fra albummet.

Lou Reed siger selv om opsætningen:

"Jeg gør kun det her hvert 30. år. Én gang, kun én gang. Du kan fortælle dine børn, at du oplevede Lou Reeds "Berlin"".

Arrangementet med Lou Reed i Operaen er kommet i stand i samarbejde mellem ICO og Vega Vision. Koncerten er den fjerde i Vega Vision-regi – hvor de tre første præsenterede Rufus Wainwright i Operaen, David Sylvian på Gl. Scene samt Eels i februar, ligeledes på Gl. Scene.

Vega Vision er et koncept skabt af Vega og Det Kongelige Teater. Visionen er at udvide rammerne for, hvordan vi oplever rytmisk musik samt dans og teater. Lars Skovgaard, programchef for Vega, udtaler:

”Vega Vision er bygget op omkring to vigtige kulturinstanser, der drager nytte af hinandens ekspertise mod et fælles mål om at udvikle unikke kulturelle oplevelser – uden hensyntagen til hvad der normalt opfattes som finkulturelt og mainstream.”

Opysniger om Koncerten:

Dato: 07.07.2008
Tidspunkt: 20.00
Sted: Operaen, København
Forsalg: Mandag d. 10. marts. kl. 10.00 via vega.dk, kglteater.dk og Billetnet, og billetterne kan erhverves i følgende forskellige prisklasser:

A: 850
B: 700
C: 600
D: 425
E: 225

Band: Lou Reed, Sharon Jones, Rupert Christie, Steve Hunter, Fernando Saunders, Rob Wasserman, Tony ‘Thunder’ Smith, Mike Rathke And New London Children's Choir.

Live-musikproducer: Bob Ezrin og Hal Willner
Design og opsætning: Julian Schnabel.

Film: af Caroline med Emmanuelle Seigner, instrueret af Lola Schnabel

Visuals: Alejandro Garmendia


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA