x

MINUS TIL PLUS: De bedste og værste nyheder lige nu

MINUS TIL PLUS: De bedste og værste nyheder lige nu

Hvad er der sket af gode ting, og hvad er der sket af dårlige? GAFFA giver dig en lynoversigt over musikverdenen lige nu. 

+ Mod Israelsk funky chicken kæmper selv vikinger forgæves. Vi hæver drikkehornet til vores MGP-skjald Rasmussen og hans 9. plads.

+ Hvis du endnu ikke har set Childish Gambinos video til ”This Is America” så gør det nu! Årets vildeste og vigtigste musikvideo.

+ Verdens bedste sag om trademark-navne er afgjort, og Dr. Dre tabte til gynækologen Doctor… Drai, som så IKKE behøver skifte navn.

+ Spotify indfører politik om hadefuldt indhold. Det giver mening.

+ Der meldes udsolgt på den ene danske festival efter den anden. Det bliver en fantastisk musiksommer!

- Frightened Rabbits frontmand Scott Hutchinsons selvmord sendte både den britiske- og danske musikverden i chok. En stemme med stor betydning er slukket alt for tidligt.

- Tidal fusker med afspilsningslisterne så Beyonce og Kanye har fået tilføjet millioner af streams. Facepalm.

- Hvor stor en Liverpool-fan er Ian McCulloch fra Echo & The Bunnymen? Stor nok til at flytte en planlagt koncert, så han kan se Champions League. Hans fans er misfornøjede.

- Og mere fodbold. England leverer ingen officiel sang til at følge deres hold til VM! Det er jo det eneste de plejer at vinde på.

- Vi gav ham en stjerne for seneste album og nu har selvsamme udspil fra Post Malone slået Beatles-rekord, med vanvittige 14 numre i den amerikanske top-40! 14!


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA