x

Kiss-legenden ændrer sit livslange standpunkt

Kiss-legenden ændrer sit livslange standpunkt

"Jeg var dømmende, arrogant, uinformeret, ud over at være misinformeret."

KISS-bassist og vokalist Gene Simmons har ikke for vane at lægge sig fladt ned efter sine mange kontroversielle udtalelser. Når han nu gør netop det, er det nærmest at betegne som en sensation.

Den 68-årige musiker har pralet med tusindvis af sexpartnere, men har altid levet et ædrueligt liv. Han har udtalt til The Guardian, at han aldrig har været høj eller fuld, og i et interview med Los Angeles Times afslører han, at årsagen til, at han har undgået alkohol og narkotika, har været forholdet til moderen.

Hans uortodokse tilgang til rocklivet har ført til mange hårde kampe, ikke mindst inden for KISS, hvor både guitarist Ace Frehley og trommeslager Peter Criss havde deres dæmoner at kæmpe mod, når det drejede sig om alkohol- og narkotikamisbrug.

LÆS OGSÅ: Er dette slutningen på KISS?

Artiklen fortsætter under videoen.

Se live-videoen til "Detroit Rock City" fra koncertrækken Rocks Vegas fra 2016 her: 

Nu har Gene Simmons imidlertid skiftet standpunkt, når det kommer til marihuana. Under et interview på CNBC-programmet Squawk Box kom han for nylig med en mildt sagt overraskende indrømmelse.

"Jeg må indrømme, at jeg var dømmende, arrogant, uinformeret, ud over at være misinformeret," siger Simmons i interviewet.

LÆS OGSÅ: Genforenet på scenen efter 16 år

Han fortsætter:

"Cannabis, jeg opdagede dette gennem egen udforskning – og jeg opfordrer alle til at ignorere alt, hvad jeg siger og hellere finde ud af det selv – jeg var forbavset over den medicinske værdi. En seksårig pige, der led af epilepsi og fik et cannabisbaseret produkt, og inden for to uger blev hun enten helbredt eller symptomerne på sygdommen minimeret."

Rockstjernen tilføjer, at han sandsynligvis har været farvet i sin opfattelse af de klassiske stoner-film med komiker- og musikerduoen Cheech & Chong fra 70'erne og 80'erne.

KISS startede i 1973 og har siden da udgivet 24 studiealbums inklusive de fire KISS-soloalbums (1978). Den samlede diskografi tæller blandt andet KISS (1974), Destroyer (1976), Love Gun (1977), Dynasty (1979) samt Psycho Circus (1998).


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA