x

Hymns From Nineveh giver koncerter

Hymns From Nineveh giver koncerter

Hymns From Nineveh er et soloprojekt fra Jonas Petersen. Han er nok bedst kendt som sangskriver og forsanger i Attrap, som dog nu holder pause på ubestemt tid.

Efter et intenst koncertefterår med Attrap var reserverne tømt, og Jonas Petersen flyttede ud på landet i en stenkælder. Her opstod Hymns From Nineveh.

Hymns From Nineveh tager sit udgangspunkt i folk tilsat naivitiske popmelodier. Jonas Petersen henter i følge ham selv sin inspiration fra navne som Sufjan Stevens og Leonard Cohen, men trækker i høj grad også på neo-folken, som den har udfoldet sig siden slut-90’erne.

Hymns From Nineveh giver mandag den 10. marts koncert i Bethesda på Israels Plads i Købenavn. Salen er et af de mere oversete koncertsteder i København, nok til dels for den er ejet af Indre Mission.

Men de har altså lagt sal til sal til, når Jonas i følgeskab med Christel på violin, kor med mere giver koncert for de fremmødte.

Jonas Petersen gæster København og Spot festivalen i 2008 og er herudover også at finde på Norske festivaler i løbet af sommeren.

Koncerter:

10. marts Bethesda, København
13. marts Rust, København
6-7 juni SPOT, Århus
4. juli seaside festival, risøya, norge
5. juli cafe mono, oslo, norge


Hymns From Nineveh forventes at udsende sin debut i foråret 2009


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA