x

Danger Mouse producerer ny Beck-plade

Danger Mouse producerer ny Beck-plade

Det sidste album fra Becks hånd var ”The Information” fra 2006. Et album, der ikke gjorde det store væsen af sig trods fine anmeldelser, som for eksempel denne fra GAFFA:

”Som en postmoderne Bowie-kamæleon afsøges alle tænkelige genrer som af et barn i en slikbutik. Det ene øjeblik trakteres man med saloon-klaver og akustisk guitarspil, og et andet øjeblik støder man på noget, der lyder som Neu!-medlemmerne, der har startet et Kraftwerk-coverband.

Opfindsomheden klinkes sammen med det catchy, og spredehagl-kanonen affyrer forsat technicolor-bomber. Så det kan heldigvis konstateres, at den legesyge scientolog ikke er blevet mere forsigtig eller forudsigelig, efter at han er blevet far.”

Pladen blev dog ikke den store succes, og måske derfor har Beck nu hevet fat i super-produceren Danger Mouse, der, ud over at fungere som den ene halvdel af Gnarls Barkley, også har produceret for Gorillaz, The Rapture, Sparklehorse og The Black Keys.

Næste udspil fra Beck har endnu ikke fået nogen titel eller udgivelsesdato, men samarbejdet med Danger Mouse er ifølge gigwise.com bekræftet af dennes management selskab, efter nyhed slap ud via Harp Magazine.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA