x

Ny single fra Marshall Cecil omfavner kærlighedens frygtindgydende væsen

Ny single fra Marshall Cecil omfavner kærlighedens frygtindgydende væsen

 
Marshall Cecil visualiserer oralsex og omfavner kærlighedens frygtindgydende væsen på ny livsbekræftende single.
 
Det er gået stærkt for danske Marshall Cecil. Udover at være annonceret til årets Roskilde Festival, har trioen på bare et halvt år modtaget stor opmærksomhed fra danske såvel som internationale medier. I dag udgiver Marshall Cecil deres tredje single "Visualizations".
 
- "Visualizations" er en sang om at overgive sig til kærlighedens stormagt. Det er en sang om at turde lade sig falde - og om at finde styrke i sårbarheden og skrøbeligheden af dette… Et opgør med selvkontrol’’ udtaler forsanger og sangskriver Daniel Abraham.
 
"Visualizations of you embracing me under your skirt / I hope that we can make it work’’ - således starter refrænet i Marshall Cecils bud på en kærlighedssang anno 2018. Trioen cementerer hermed også en evne til at sammenflette genrer og sindtilstande - hvor pitchede vokal-samples, lyrik og guitar- og synthflader smeltes sammen til en omgang catchy og livsbekræftende popmusik.
 
 
Marshall Cecil kom i efteråret 2017 ud af det blå med den spektakulære single og musikvideo "Going Up / Going Down", der af danske såvel som internationale medier blev taget godt imod. I Februar udkom singlen "Beautiful World", der blandt andet affødte koncertbookinger på årets Spot Festival, norske By:Larm og Roskilde Festival 2018.
 
Marshall Cecil har netop annonceret deres første mini DK-tour i landets tre største byer. Touren foregår i efteråret og koncertrækken afrundes på Hotel Cecil i København 28. September 2018.
 
I GAFFAs junimagasin kan du læse et længere interview med bandet. 
 
 

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA