Nyhed

Tårn på vej med ny single – se intens livevideo

GAFFA.dk – Alt om musik

Efter Tårns to albums udgivet ’16 og ’17 er bandet aktuel med en ny single og har en anden på vej, og de fremfører begge sange i én intens livevideo.

Det drejer sig om de to singler "Frihed i Forfald" (udgivet den 18. maj) og "Sendt afsted" (udkommer den 10. august). De to singler er produceret af Søren Buhl fra Blaue Blume, som også producerede bandets debutalbum Ud ad mit vindue (2016). Ydermere er Ida Urd (bas) og Peter Sabroe (piano) blevet en fast del af bandet siden indspilningen af bandets andet album Velkommen Indenfor (2017).

Bandet spillede over 40 koncerter i 2017, blev samme år nomineret til GAFFA-Prisen som Årets Nye Danske Navn og vandt for nylig Odense Live Prisen og en tilhørende præmie på 25.000 kroner. Hvor begge de forrige albums er blevet indspillet over tre uger, ønskede Tårn denne gang i stedet at grave dybere ned i enkelte sange fremfor et helt album på én gang.


LÆS OGSÅ: Anmeldelse: Fortryllende toner fra Fyn

Tårn har, i forbindelse med indspilningerne af de to singler, inviteret deres største fans helt ind i maskinrummet og fik ligeledes et produktionshold til at komme og optage processen omkring denne livesession med de 26 særligt inviterede fans. Resultatet af videoen herfra kan du se nedenfor. Videoen er skabt af Lasse Jensen.

Sommeren over står på yderligere indspilninger, og i november kan man opleve bandet i København, Aarhus, Odense og Aalborg:


1/11 Pumpehuset, København, Spil Dansk (billetter via Billetto)
2/11 1000fryd, Aalborg (billetter via Place2Book)
3/11 HQ, Aarhus (billetter via Billetto)
10/11 Posten, Odense
ANNONCE