x

Alphabeat ligger nummer 7 på den engelske hitliste

Alphabeat ligger nummer 7 på den engelske hitliste

Alphabeat er gået top 10 på den engelske hitliste, hvor ”Fascination” i går gik fra en 22.-plads til en 7. plads på listen over de mest købte singler og downloads i England lige nu

Guitarist og sangskriver i bandet, Anders Bønløkke, var i den anledning direkte igennem på den engelske Radio One i går aftes. Her blev han og bandet lykønsket med ordene: ”UK loves you”.

Et statement, der understreges yderligere af at MTV UK netop har sat videoen til ”Fascination” i høj rotation, og at landets radiostationer spiller sangen så meget, at den forventes at ende blandt de 10 mest spillede sange i England i denne uge.

Som vi tidligere har kunnet fortælle her på GAFFA.dk, er Alphabeat i april hovednavn på den engelske Wonky Pop Tour, hvor de deler scene med andre fremadstormende navne. I samme måned er de også en del af ”MTV Spanking New Tour”. I den sammenhæng turnerer de med ”The Fratellis” og ”The Ting Tings”.

Næste Alphabeat-single i England bliver ”10.000 Nights Of Thunder”. Sangen blev for nyligt blev kåret som ”Årets Danske Hit” til DMA, og er gået dobbelt platin i Danmark med et downloadsalg på over 30.000 stk.

Kommende danske Alphabeat-koncerter:

27.03.08: Train, Århus
28.03.08: Studenterhuset, Ålborg
29.03.08: Store Vega, København


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA