x

Kast en rådden tomat på Distortion-direktør 

Kast en rådden tomat på Distortion-direktør 

Distortions direktør Thomas Fleurquin står for skud, når Anti-Distortion skydes i gang.

Bliver du også træt ved tanken om larmende gadefester med tung bas, lunkne dåseøl og floder af urin i gaderne i København? Så hop om bord på flugtbussen, når den kulturhistoriske festivalen Golden Days inviterer til gratis transport ud af byen torsdag den 31. maj, hvor Distortion indtager Vesterbro. Distortion starter i dag og fortsætter til og med lørdag.

To veteranbusser kører i pendulfart fra Ingerslevsgade til Dyrehaven, hvor en strygerkvartet fra Danmarks Underholdningsorkester vil opføre Vivaldis Foråret og Astor Piazzollas Oblivion i h-mol. Mens det klassiske ensemble spiller, kan man sidde i græsset og nyde lidt koldt til ganen og læse om ærkevesterbro-divaen Liva Weel, som huserede det Københavnske natteliv i 1920’erne.

LÆS OGSÅ: Rudimental annoncerer album – og spiller på Distortion

Inden du hopper på bussen, står Distortions direktør Thomas Fleurquin klar til at modtage ros, ris – og måske en rådden tomat, idet Distortions direktør i dagens anledning stiller som menneskelig skydeskive for beboernes spørgsmål. Golden Days stiller ved samme lejlighed et par kasser tomater til rådighed.

LÆS OGSÅ: Distortion-chef: Jeg tror ikke, jeg ved bedre end Roskilde, hvad de skal booke

Direktør fra Golden Days Svante Lindeburg udtaler: 

"Anti-Distortion er Distortions lynafleder. Vi vender Distortion på hovedet. I stedet for tung bas byder vi på virtuos violin. I stedet for larm byder vi på ro. I stedet for asfalt byder vi på græs mellem tæerne. Busserne til Dyrehaven går hver time. Men inden man hopper på bussen, kan man kaste håndtegn til Distortions direktør – eller måske en overmoden tomat. Så er luften renset. Der er over 3000 tilmeldte til Anti-Distortion-busserne, hvilket vi naturligvis er begejstrede for, men vi har altså kun plads til 160 mennesker, så det er først til mølle."

Anti-Distortion er en del af beboerfesten på Litauens Plads, som Golden Days også er medarrangør af. 

Ønsker man en kombination af en stille stund og også lidt fest, kan man blandt andet opleve Rudimental på Distortion torsdag aften på Main Stage på Rådhuspladsen.

Se musikvideoen til "These Days" feat. Jess Glynne, Macklemore & Dan Caplen af Rudimental fra i år her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA