x

Nyt på vej fra Joan As Police Woman

Nyt på vej fra Joan As Police Woman

Joan As Police Woman med det borgerlige navn Joan Wasser udgav i 2006 albummet ”Real Life”, der modtog positiv omtale hos kritikerne, og blandt andet fik følgende kommentarer af GAFFAs anmelder:

”Wassers både længsels- og sødmefulde røst er i centrum, mens hendes hjerteskærende violin fra tid til anden falder ind, som solstriber gennem et kældervindue, og diskrete blæserarrangementer giver associationer til klassisk soulmusik.

Et tidløst kvindeligt udtryk, der vil glæde fans af navne som Joni Mitchell, Beth Orton og Cat Power. Blandt albummets højdepunkter kan nævnes den smykke-smukke titelsang og "I Defy" med vanligt gåsehudsfremkaldende duetvokal af Antony.”

Nu er der nyt på vej fra den selvproklamerede politi-kvinde, der som bekendt har fungeret som violinist for prominente navne som Antony And The Johnsons, Rufus Wainwright og Lou Reed i både live- og studiesammenhæng.

Den 9. juni sendes albummet ”To Survive” på gaden, og indtil da kan man lytte til førstesinglen ”To Be Loved” på Joan As Police Womans myspace-side.

Tracklisten på ”To Survive” ser ud som følger:

Honor Wishes (featuring David Sylvian)
Holiday
To Be Loved
To Be Lonely
Magpies
Start Of My Heart
Hard White Wall
Furious
To Survive
To America (featuring Rufus Wainwright)

På albummet medvirker: Joan Wasser (vokal, guitar, piano, violin), Rainy Orteca (bass) og Parker Kindred (trommer)

Lyt til


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA