x

Elektronisk festival og workshop

Elektronisk festival og workshop

Når Engelsholm Electronic for første gang inviterer til festival/workshop i pinsen den 10.-11. maj, er det med hovednavnene Bjørn Svin, Goodiepal (billedet), Jacob Kirkegaard, Audiofaktor og F.U.K.T.

"Det er første gang. Det er helt vildt at prøve det af, og vi er meget spændte på det. Der er fire workshops, og de forskellige gæster må selv vælge, hvad de vil fylde deres workshop ud med. Vi har forsøgt at invitere de kunstnere, som rører sig, og som har et navn."

Det fortæller David Mondrup, der er lærer på Engelsholm Højskole på den elektroniske musiklinie. Festivalen byder på fire koncerter og fire workshops og finder sted i Bredsten ved Vejle på det gamle Engelsholm Slot.

Programmet spænder bredt over alt hvad der kan kaldes elektronisk musik, lige fra konceptuel lydkunst til live drum'n'bass. Der er både kunstnerisk nyskabelse og regulær dansemusik på programmet – og så på én gang. Engelsholm Electronic er elektronisk musik til begge hjernehalvdele.

"Ideen til arrangementet opstår, fordi vi har lyst til at få folk nogle folk herud på skolen og skabe et sted at netværke og være sammen omkring interessen. Elektroniske musikere har det med at sidde meget for sig selv i små huler - men vi har et godt socialt liv omkring højskolen, så vi vil gerne brede det ud."

David Mondrup understreger, at arrangementet er åbent, og alle er velkomne. Prisen er 100 kroner for koncerterne, der finder sted lørdag den 10. maj, mens det koster 100 kroner at deltage i workshop-delen. Desuden deltager en del elever fra højskolen. Tilmelding på MySpace.

Engelsholm Electronic på MySpace


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA