x

Den engelske dronning takker Eels for invitation

Den engelske dronning takker Eels for invitation

Som vi kunne skrive tidligere her på GAFFA.dk, inviterede Eels-frontmanden E den engelske dronning til at overvære hans koncert i Royal Festival Hall. I sin invitation til dronningen skrev E:

"Jeg så for nylig filmen "The Queen", og selvom jeg godt ved, at det ikke var dig i filmen, fik den mig til at tænke på dig som en person. Jeg ville gerne have dig blandt de folk, der kalder mig E. Hvis du er ledig 25. februar, så er du velkommen til koncerten. Den er udsolgt, men jeg vil med glæde putte dig på gæstelisten".

Nu fortæller E til nme.com, at han har fået svar fra dronningen, der desværre ikke kunne komme den pågældende aften. I stedet valgte E at rekruttere en lookalike til at tage dronningens plads blandt publikum:

”Dronningens hofdame sendte mig et brev, hvori hun informerede mig om, at det ville være umuligt for dronningen at komme til vores show på Royal Festival Hall. Dette er fjerde gang, vi spiller der, og denne gang var jeg opsat på at se en dronning blandt publikum.

Så vi hyrede en lookalike, og alle i hallen blev instrueret i at lade som om, det var den rigtige dronning og dermed lade mig udleve min fantasi. Det var virkelig fantastisk at have ”dronningen” til stede. Og hun var for øvrigt helt vild med showet.”

Eels spillede den 23. februar en seksstjernet koncert i Det Kongelige Teater herhjemme, og hvis han har holdt standarden i Royal Festival Hall, må den engelske dronning virkelig siges at være gået glip af noget.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA