x

Jacob Bellens klar med ny, flot video – og akustisk turné


Videoen fortæller historien om en aliens sidste dag på jorden

Jacob Bellens er klar med en ny musikvideo til sangen "All the Songs" fra sit nyligt udgivne fjerde soloalbum Trail of Intuition, og for nylig har han annonceret en akustisk efterårsturné.

Videoen er skabt af den Los Angeles-baserede duo O Future bestående af Katherine Mills Rymer og Jens Bjørnkjær. Den er optaget i Los Angeles National Forest og fortæller historien om en alien, som har sin sidste dag på Jorden, inden han skal tilbage til elskede mange lysår væk. Se videoen ovenfor.

Selvom Bellens' seneste album er temmelig elektronisk orienteret, har han for nylig offentliggjort en akustisk efterårsturné med lineuppen cello, bas og klaver. Her kan publikum forvente udvalgte sange fra Bellens' lange musikalske karriere, og den produktive sangskriver giver også en forsmag på nyt materiale særligt udvalgt til lejligheden. Han siger selv:

”Jeg glæder mig til at spille disse koncerter, da jeg i noget tid har haft lyst til at prøve denne sammensætning af instrumenter af. Til koncerterne vil jeg udvælge og sammensætte en pulje sange, der passer til udtrykket.”

Jacob Bellens udgav sit fjerde soloalbum Trail of Intuition i marts. Inden han gik solo i 2012, udgav han tre album med duoen Murder i årene 2005-2010 og fire album med gruppen I Got You On Tape i årene 2006-2011. Som solist har han udsendt albummene The Daisy Age (2012), My Convictions (2014), Polyester Skin (2016) og altså senest Trail Of Intuition (2018). Det er dermed blevet til 11 albumudgivelser på 13 år, hvilket må siges at være ganske imponerende, og da næsten alle udgivelser har fået fire eller fem stjerner af GAFFA, går den høje produktivitet ikke ud over kvaliteten.

Jacob Bellens' efterårsturné: 

Torsdag d. 1/11: Viborg, Paletten

Fredag d. 2/11: Horsens, Kulisselageret 

Lørdag d. 3/11: Aalborg, Musikkens Hus 

Søndag d. 4/11: Fredericia, Tøjhuset

Onsdag d. 7/11 Sønderborg, Sønderborghus 

Torsdag d. 8/11: Aabenraa, Nygadehuset 

Fredag d. 9/11: Aarhus, Musikhuset Aarhus, Lille Sal 

Lørdag d. 10/11: Odense, Kulturmaskinen 

Fredag d. 16/11: Randers, Værket, Turbinen

Lørdag d. 17/11: Assens, Tobaksgaarden 

Søndag d. 18/11: Køge, Tapperiet 

Onsdag d. 21/11: København, DR Koncertsalen 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA