x

A Perfect Circle nærmer sig NorthSide – sådan var de i Norge

A Perfect Circle nærmer sig NorthSide – sådan var de i Norge

I morgen spiller A Perfect Circle på NorthSide Festival på Green Stage 20.45 efter en god koncert i Oslo i forgårs. 

A Perfect Circle er et band, som tager musikken seriøst og forventer samme grad af alvor fra publikum. Norges GAFFA anmelder, Henrik Engø Lesjø, gav koncerten fire ud af seks stjerner, da de optrådte i Spektrum Arena i Oslo forleden. Rosen var især henvendt til forsanger Maynard James Keenan og hans vokalpræsentation og dens emotionelle kraft.  

Bandet blev dannet i 1999 af guitarist Billy Howerdel og forsangeren Maynard James Keenan, de holdt en pause i 00’erne, men blev genforenet igen i 2010, og tidligere i år var de klar med første album i 14 år, Eat the Elephant, som GAFFA anmeldte til fem ud af seks stjerner.

LÆS OGSÅ: Melankolsk brusebad

Det var ikke den mest livlige koncertoplevelse, som A Perfect Circle formåede at skabe i Oslo. Lyset var forholdsvis sparsomt, hvilket skabte et skyggelandskab. Fokus var på musikken, og de visuelle effekter var trådt i bagrunden denne aften. Halvvejs i koncerten kom der dog mere liv i bandet og flere bevægelser rundt på scenen. Gruppen formåede gennem koncerten at både demonstere svaghederne og styrkerne ved deres nye album. A Perfect Circle er dog et band, som formår at få næsten alt til at lyde godt. 

Anmelder Henrik Engø Lesjø afslutter koncertanmeldelsen på følgende måde:
”Alt i alt blev A Perfect Circles koncert en smule for selvhøjtidelig og stiv for mig. Men det er umuligt at benægte, hvor professionel koncerten og musikken var. Absolut en positiv koncertoplevelse.”

I morgen har du en unik mulighed for at opleve bandet på NorthSide Festival. Sidst de optrådte i Danmark var i 2000 på Midtfyns Festival. 

Sætliste fra Spektrum Arena i Oslo:

Eat the Elephant 
Disillusioned 
The Hollow 
Weak and Powerless 
So Long, and Thanks for All the Fish 
Rose 
Thomas 
People Are People (Depeche Mode cover)
The Noose 
3 Libras (All Main Courses Mix)
The Contrarian 
TalkTalk
Hourglass 
The Doomed 
Counting Bodies Like Sheep to the Rhythm of the War Drums 
The Oursider 
The Package 
Feathers


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA