x

Entakt arbejder på nyt album

Entakt arbejder på nyt album

Entakt, der i september 2007 måtte sige farvel til deres trommeslager gennem fire år, har nu fået ny mand bag trommerne. Det er Abas Bathily, som også sidder bag gryderne i bandet Rhea, der har påtaget
sig opgaven som ny fast mand i det københavnske orkester.

Ydermere kan det fortælles at Entakt siden efteråret har arbejdet på en opfølger til deres debutalbum, "Træerne Vokser Ind I Himlen", fra 2007. Albummet fik følgende ord med på vejen af GAFFAs anmelder:

”[…]den højstemte, intense førstesingle er faktisk sigende for debutens rocksange, som nok rummer mere selvhøjtidelighed end en efterskoleelev, men gør det med en melodiøsitet, der er uomtvistelig og tilmed garnerer suset med sureelt rablende tekster, der byder på fine dobbeltbundede finter som eksempelvis ”se søvnen i øjnene”.”

Der vil være nye toner at høre på det endnu ikke færdigindspillede album, som ifølge bandet vil blive en mangfoldig affære. Blandt de gæsteoptrædende finder man blandt andre trompetisten Victor Dickers-Eisner, tre medlemmer fra Didium and the Black Bonnie Picture, der var månedens demo i Gaffa, februar 2008 og Randi Laubek.

Man kan følge lidt med i indspilningerne på forsangeren Jonas Villumsens blog på nedenstående link.

Der er endnu ikke fastlagt en udgivelsesdato for albummet.

Følg med i Entakts indspilninger her


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA