x

Troels Boberg udsender debut

Troels Boberg udsender debut

Den københavnske rapper, producer og sangskriver Troels Boberg er nu klar med sit debutalbum, der udsendes den 14. april under titlen ”Hvad Har Du Gang i, Danmark?”

Troels Boberg er en rapper, der er frigjort fra bling og gansta-attituder. Han er blevet sammenlignet med en moderne udgave af Dan Turell eller en dansk udgave af engelske The Streets – og derudover er han en rapper, der rent faktisk kan synge.

På pladen stiller Troels Boberg ifølge en pressemeddelelse skarpt på såvel store politiske emner som helt nære historier om forelskelse, storbyliv og skilsmisse. Samlet set indeholder albummet ca. ¼ forelskelse, ¼ politik, ¼ poetisk eksistentialisme og ¼ knust kærlighed.

Troels Broberg har stort set selv skrevet, produceret, arrangeret og indspillet al musik og tekst på ”Hvad Har Du Gang I Danmark?”. Det skulle ifølge pladeselskabet have resulteret i et meget personligt album, der mikser hiphop og pop med både skarpe og varme tekster.

I august 2007 vandt Troels Boberg Starfighters-konkurrencen på Danmarks Smukkeste Festival - med et enigt dommerpanel bestående af GAFFA, MTV og P3 i ryggen – og den 14. april er det endelig tid til at udsende det debutalbum, der de seneste år har været den altoverskyggende ambition i Troels Bobergs liv.

En egentlig Danmarks-turne er under planlægning til efteråret – men inden da kan man opleve Troels Boberg live følgende steder:

11. april, Klauzdal i Herlev
12. april, Studenternes Hus i Næstved
2. maj, Ravnsbjerg Kollegiet i Århus
7. juni, Rust i København
6.-10. august på Danmarks Smukkeste Festival i Skanderborg

”Hvad Har Du Gang I Danmark?” udkommer den 14. april.

Troels Boberg på myspace


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA