Kwamie Liv udforsker New Yorks natteliv på ny single og video


Kwamie Liv har i dag premiere på sin nye single og musikvideo "Follow My Heart".

"Follow My Heart" vil være at finde på sangerindens kommende debutalbum, Lovers That Come and Go, som udkommer til efteråret. Musikvideoen er optaget rundt omkring New Yorks dunkle gadeblokke. Singlen er mixet af Josh Gudwin (Justin Bieber, Dua Lipa, Post Malone med flere).

Da den dansk-zambiske Kwamie Liv udgav sin single "Sweet Like Brandy" i slutningen af maj, var der tale om det første musikalske udspil på egen hånd siden udgivelsen af singlen "Perfect Grace" fra 2016. "Sweet Like Brandy" var dermed længe ventet. Mens "Sweet Like Brandy" osede af sensuel energi, fremtoner "Follow My Heart" New Yorks natteliv, hvor synths og beats omfavner Kwamie Livs vokal og tekster. Musikvideoen er instrueret af Liv selv, hvilket også var tilfældet på billedsiden til "Sweet Like Brandy".

LÆS OGSÅ: Diskret overrumplende forløsning

Hun udtaler om sangen og videoen: "Jeg skrev Follow My Heart sidste år i en tid, hvor alting gik utroligt stærkt. Der skete mange forandringer i mit liv, jeg rejste meget, samtidig med at jeg arbejdede på mit kommende album og var lige kommet hjem efter et roadtrip på tværs af USA med to venner, der var mere eller mindre samme sted i livet som jeg – vi levede livet med 100 km i timen, men nød virkelig friheden og de eventyr, vi løb ind i på vejen."

"Med videoen ønskede jeg at instruere noget, der afspejlede den samme off-the-cuff rå energi. Det var mere eller mindre bare filmfotografen Taj og jeg med et kamera på jagt efter det perfekte øjeblik. Det hele gik op i en højere enhed, da mine venner Jeff Hova og Dawanna sluttede sig til. De besidder begge den smukkeste balance mellem rå styrke og sårbarhed. Jeg så dem og tænkte med det samme: “We're going for a walk – do you?"

Kwamie Liv debuterede i 2014 med ep'en Lost in the Girl.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA