x

Dance With Dirt tilbage med de allersidste koncerter

Dance With Dirt tilbage med de allersidste koncerter

Det danske rockband Dance With Dirt vender tilbage til musikscenen og fejrer deres 10-års jubilæum for udgivelsen af debut-ep'en Move to the Offbeat, som udkom i 2008.

Det er 10 år siden, at bandet udgav deres første ep, og de drager nu på deres allersidste tour "Repercussion Tour 2018". Bandet spillede egentlig deres afslutningsturné i 2016, men denne gang vil også den orginale trommeslager fra bandet, Jess Mørch Gertsen, turnere rundt med bandet til efteråret. Dance With Dirt skriver selv, at de kommende koncerter bliver de absoulut sidste. 

Publikum kan formentlig forvente at høre numre helt fra debut-ep'en og til bandets seneste udgivelse i 2016 – og ikke mindst uudgivet materiale. 

Bandet siger om de kommende koncerter: "Vi har savnet at spille de gamle sange, og vi glæder os til atter at stå på scenen samlet."
 
Siden gruppens opløsning har gruppens sanger Magnus Jacobsen markeret sig som sanger i den mere poppede gruppe Sundays.

LÆS OGSÅ: Dance With Dirt: Marathon
 
Dance With Dirt udgav deres seneste album Marathon i 2016, et udspil som GAFFA kvitterede for med fire ud af seks stjerner og skrev følgende om: "Albummets sange fortjener at blive hørt live, hvor bandet for alvor kan vække kompositionerne til live. Numrene tigger nærmest om at blive leveret live med masser musikalsk testosteron. Danske fans af tidløs poprock vil føle sig godt til rette i selskab med Dance With Dirt"

Skal man følge GAFFAs anmelder, Christian Voldborg Andersens råd om at høre bandet live, skal man enten lægge vejen forbi København, Aalborg eller Aarhus til september, hvor bandet vil spille deres sidste koncerter. 

Efterårets koncerter:

Den 13. september - Beta, København
Den 14. september - 1000Fryd, Aalborg 
Den 15. september - HeadQuarters, Aarhus

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA