x

Fribytterdrømme indtager Roskilde med ny single


Fribytterdrømme er netop ude med den ny single "Egodød". En sangtitel, som spiller op mod deres albumtitel Superego fra 2017. 

Frontmanden i rockbandet Fribytterdrømme Lau I.V. Pedersen fortæller følgende om den nye single:

"Titlen "Egodød" og sangens tekst er forankret i tosomhed. Det er en mere umiddelbar repræsentant for mit følelsesliv. Men alt er ikke fryd og gammen. Midt i omkvædets luftige toner bærer teksten præg af desillusion under overfladen, hvilket er en kontrast, jeg er meget optaget af for tiden"

LÆS OGSÅ: Med ovnen på vid gab

Ud over den nye single kan bandet også annoncere at de får et nyt medlem, Alexander Mahaffy. Mahaffy er bandets manager og vil fortsat være det, men udgør nu også det sjette medlem i Fribytterdrømme. Han har dog allerede i den seneste tid kunne opleves til Fribytterdrømmes koncerter i front med tamburin. Noget, som heller ikke gik GAFFAs anmelder Nanna Westergaard næse forbi, da bandet spillede under årets Spot Festival. Anmelderen skrev følgende: "Han spiller tamburin med en entusiasme, jeg kun ringe kan beskrive". En koncert, som GAFFA gav hele fem ud af seks stjerner til.

LÆS OGSÅ: Drømmen fanger

Fribytterdrømme spiller til årets Roskilde Festival, hvor de lukker Avalon-scenen lørdag nat sammen med De Underjordiske ved en dobbeltkoncert. 

Sangtekstvideoen, som kan ses øverst i artiklen, er instrueret af Tobias Gundorf Boesen, der også har været bagmanden til flere videoer med Benal samt Malk de Koijns "Braget". 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA