x

Vandt du Rooney?

Vandt du Rooney?

3. april kan man opleve amerikanske Rooney i Lille Vega i København. Rooney udgav deres selvbetitlede debutalbum i 2002, og pladen solgte over 400.000 eksemplarer. Dengang havde bandets medlemmer en gennemsnitsalder på kun 19 år.

Bandet fik en del airplay på en meget kendt amerikansk tv-serie og medvirkede også i et afsnit af seriens første sæson, hvilket ikke ligefrem var skadeligt for de unge knægtes karriere.

Rooney har nu udgivet opfølgeren ”Calling The World”, som er et ambitiøst rockalbum, der peger tilbage mod lyden af 80’ernes store poprockgrupper som Electric Light Orchestra, Cheap Trick og The Cars og klassisk sangskrivning som hos Beatles og Beach Boys.

Rooney har turneret med blandt andre The Strokes, Travis, Weezer og Good Charlotte, og bandet er et ganske populært live-act i USA.

Du havde nu muligheden for både at vinde to billetter til koncerten i Lille Vega og et eksemplar af "Calling The World". Alt, du skulle gøre, var at svare rigtigt nedenstående spørgsmål. Og svaret er: The O.C. / O.C. / Orange County (alle svarmuligheder godtages).

De heldige vindere, som har fået besked, er som følger. Tillykke!

Jakob Quist
1210 Kbh K

Simon T. Hansen
2900 Hellerup

Morten Bjerregaard
2770 Kastrup

Susanne Dehlsen
2665 Vallensbæk Strand

Pernille Adolph
4281 Gørlev


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA