x

Iggy Pop og Underworld udgiver fælles ep

Iggy Pop og Underworld udgiver fælles ep

Underworld og Iggy Pop udkommer med en fælles ep Teatime Dub Encounters med udgivelsesdato den 27. juli. 

Den britiske elektroniske gruppe Underworld er indgået i et samarbejde med Iggy Pop om en kommende ep, som vil indeholde fire numre, hvoraf to allerede er udkommet.  

Under indspilningen af soundtracket til filmen "T2 Trainspotting" arrangerede Rick Smith fra Underworld et møde med Iggy Pop for at diskutere et muligt samarbejde. Rick Smith havde opstillet et hotelværelse med lydudstyr for at overbevise Iggy Pop om, at de skulle samarbejde og de første optagelser til ep'en tog herefter sin form. 

LÆS OGSÅ: Underworld: Barbara Barbara, We Face A Shining Future

"Når du bliver konfronteret med en, som har installeret et helt studie i et hotelværelse og har en mikrofon foran dig og 30 færdiggjorte stykker poleret musik, vil man ikke være det skvat, som siger "uhh uhhh", så mine tanker kørte derudad," siger Iggy Pop om samarbejdet med Underworld. 

Optagelserne til ep'en begyndte nogle få uger, efter både Underworld og Iggy Pop havde udgivet deres respektive albums Barbara, Barbara we face a shining future og Post Pop Depression i 2016.

LÆS OGSÅ: Iggy Pop: Post Pop Depression

Hør herunder nummeret "Bells & Circles" som er en del af den kommende ep Teatime Dub Encounters.Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA