x

The Malpractice klar med nye numre og seriøst morsom musikvideo


The Malpractice udgiver snart deres tredje album, Slur, og i den forbindelse udsender bandet to numre, den ene med en crazy musikvideo.

Det danske band er klar med numrene "Flux og "Potty Mouth", hvor sidstnævnte har fået sig en gevaldigt weird, crazy, foruroligende og seriøst morsom video.

The Malpractices seneste udspil, Mass, udkom i 2014, og nu har sanger, sangskriver og guitarist Johannes Gammelby arbejdet hårdt på at lave 11 nye sange til det nye album. Man kan høre smagsprøver lige her.

"Flux" åbner albummet med en akustisk, melodisk og melankolisk melodi, der lyrisk udforsker dualitetstemaet, mens "Potty Mouth" er den mest aggressive og grimmeste lyd, man har oplevet fra The Malpractices side. Gammelby synes efter eget udsagn, at Mass kom ud lidt "for høflig", og han har ifølge pladeselskabet Crunchy Frog afhjulpet dette på Slur.

LÆS OGSÅ: Download den ultimative festivalquiz lige her

Videoen til "Potty Mouth" matcher musikkens intensitet på en uhyggelig og ubehagelig, men samtidig rigtig sjov og politisk ukorrekt måde. Den canadiske digital-kunstner Joe Pascale havde fascineret Gammelby med sine Instagram-animationer og accepterede med glæde udfordringen om at skabe en musikvideo til "Potty Mouth".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA