x

Ticketmaster udsat for hackerangreb

Ticketmaster udsat for hackerangreb

Ticketmaster har sendt en mail ud til danske kunder, hvor det meddeles, at der er opdaget en skadelig programware på en kundeservicetjeneste.

Lørdag den 23. juni 2018 identificerede Ticketmaster UK ondsindet software på et kundesupportprodukt hostet af Inbenta Technologies, en ekstern tredjepartsleverandør til Ticketmaster.

"Så snart vi opdagede den ondsindede software, deaktiverede vi Inbenta-produktet på alle Ticketmaster-websites. Som et resultat af, at Inbentas produkt har været på Ticketmaster International websites, kan en ukendt tredjepart have fået adgang til nogle af vores kunders personlige information eller betalingsoplysninger," udtaler Ticketmaster.

Den britiske avis The Guardian melder torsdag om, at kunder af Ticketmaster i Australien og New Zealand rådes til at kontrollere deres bankkonti. Også danske kunder, der har købt billetter gennem selskabet i perioden fra september sidste år indtil nu, rådes til at indtaste deres konto og nulstille deres adgangskode.

LÆS OGSÅ: Joe Jackson er død

"Vi gør det for en sikkerheds skyld og at være hundrede procent sikre," siger administrerende direktør Kristian Seljeset i Ticketmaster Norway i en kommentar til VG.

I en e-mail sendt til danske Ticketmaster-kunder samt offentliggjort på Ticketmaster.dk hedder det blandt andet:

"Lørdag den 23. juni 2018 opdagede Ticketmaster UK skadelig software på en kundeservice fra Inbenta Technologies, en ekstern tredjepartsleverandør til Ticketmaster. Så snart vi opdagede den ondsindede software, deaktiverede vi Inbentas tjenester på alle Ticketmaster-websites. Mindre end 5% af vores globale kundebase er blevet påvirket af hændelsen. Kunder i Nordamerika er ikke blevet berørt."


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA