x

Leon Bridges giver endnu en dansk koncert

Leon Bridges giver endnu en dansk koncert

Leon Bridges gæster landet til efteråret, når han besøger Train.

Det amerikanske r’n’b og soul-fænomen, Leon Bridges, udgav den 4. maj sit længeventede andet album Good Thing samt en turné af samme navn, som gør stop på Train i Aarhus den 30. oktober. I april blev det offentliggjort, at sangeren også gæster Vega d. 29. oktober.

Leon Bridges kom i spotlyset i 2015, da han imponerede med sit anmelderroste debutalbum Coming Home, der begejstrede såvel fans som kritikere. I kølvandet på albummets succes, har Bridges turnéret verden tyndt og har blandt andet optrådt for den tidligere præsident Obama i Det Hvide Hus.

Den Grammy-nominerede sanger og sangskriver havde allerede givet en forsmag på Good Thing med singlerne "Bad Bad News" og "Bet Ain’t Worth the Hand". Her viser Bridges nye sider af sig selv med blandt andet referencer til 70ernes jazz-funk og 90’ernes neo-soul. The Wall Street Journal har sammenlignet Leon Bridges med selveste Sam Cooke og Otis Reeding. GAFFA kvitterede med fem ud af seks stjerne. Læs anmeldelsen her.

LÆS OGSÅ: Stærk synthfest i provinsen

GAFFA har tidligere beskrivet Leon Bridges som: "… Bridges er en særligt begavet sanger. Med sparsomme fraseringer og en svagt klimprende guitar lod han koncerten fortone sig ud i sensommernatten og langt ind i erindringen."

Se musikvideoen til "Coming Home (2015) her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA