x

EKSKLUSIVT: Oplev GAFFA Sessions live på Roskilde

EKSKLUSIVT: Oplev GAFFA Sessions live på Roskilde

Roskilde Festival er lige om hjørnet, og GAFFA er i fuld gang med at forberede en massiv dækning – heriblandt seks eksklusive GAFFA Sessions, hvor du kan høre morgendagens store stjerner spille live og svare på spørgsmål.

Man kan næsten mærke det i luften. Om ganske kort tid åbnes portene til en af sommerens helt store musikalske begivenheder, og vi er mere end klar til at levere Roskilde-indhold til dig derhjemme og dig, der er på festivalen. Hos GAFFA har vi altid haft en bankende hjerte for vækstlaget og de upcoming artister – dem, der bliver morgendagens store stjerner. For to år siden stod Saveus eksempelvis på Roskildes Rising-scene og i år åbner han ballet på Orange. 

Derfor har vi allieret os med TV2 Lorry og seks upcoming navne, der har potentiale til at ende dér, hvor Saveus står på onsdag, når festivalen skydes i gang. Alle seks artister giver koncert i de såkaldte warm up-dage, og vi har i år valgt at placere vores klassiske GAFFA-campingvogn ude blandt jer – lytterne, fansene – så I kan møde artisterne på helt tæt hold. Mandag og tirsdag foregår det ved tårnet i K, og onsdags location kommer senere.

Alle sessions bliver livestreamet på GAFFAs og TV2 Lorrys Facebookside og kan efterfølgende ses på GAFFA.dk og YouTube.

Programmet er som følger

MANDAG DEN 2/7

15.00 - Alcabean

16.00 - Marshall Cecil

TIRSDAG DEN 3/7

15.00 Gurli Octavia

16.00 Simon Littauer

ONSDAG DEN 4/7

12.00 Jakob Ogawa

13.00 Luster

 

Vi glæder os til at se jer!


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA