x

Kæmpe koncertplads skal sikre Århus store navne

Kæmpe koncertplads skal sikre Århus store navne

Det er for nyligt blevet besluttet, at Århus skal have sig en stor koncertplads. En, der kan rumme mellem 60.000 og 80.000 mennesker og dermed afløse Vestereng, således at områdets harer og indlagte på Skejby Sygehus ikke bliver generet af musikken, skriver Århus Stiftstidende.

Målet er at skabe grundlag for koncerter med store navne som Bruce Springsteen, U2 og Madonna. Altså navne helt oppe i rockens superliga. Hele 34 potentielle arealer har været i spil til den nye rockscene, men en kommunal arbejdsgruppe har nu indsnævret det til fire.

Den 27. marts skal en række af landet største koncertarrangører mødes for at afgøre, hvilket sted der er bedst, og indtil da er der ingen der tør gætte på, hvornår det nye koncertareal er klar.

Sikkert er det dog at ingen af arealer kommer til at ligge særligt tæt på Århus midtby, fortæller biolog Niels Jørgen Friis fra arbejdsgruppen til Århus Stiftstidende.

Herudover holdes kortene tæt ind til kroppen, og årsagen er blandt andet, at et af de mulige steder ligger på privat jord, og at ejeren endnu ikke er blevet inddraget i sagen.

Under alle omstændigheder skal det blive spændende at se, hvorledes en større koncertplads vil kunne øge antallet af Århusbesøg for de tunge drenge (og piger).


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA