x

Ny aften dedikeret til scratch- og battle-djs

Ny aften dedikeret til scratch- og battle-djs

Torsdag den 27. marts danner Ideal Bar rammerne om premieren på Hip Hop Kontorets nye aften dedikeret til scratch- og battle-djs.

Fingerspitzgefühl, som konceptet hedder, byder på åbningsaftenen på en one vs. one dj-battle, DJ Static showcase, åben nål samt køb, salg og bytte af plader.

Centralt i Fingerspitzgefühl er en 1 vs. 1 dj-battle med fire deltagere. Dette er en på mange måder old school battle. For det første er det kun tilladt at benytte to pladespillere og en mikser – intet andet udstyr.

Publikum har indflydelse på bedømmelsen af deltagernes indsats, idet publikums reaktion er med til at afgøre, hvem der vinder. 1. præmien i battlen er et Serato Scratch Live-sæt.

Udover dj-battlen, så vil Fingerspitzgefühl på åbningsaftenen også byde på en dj-showcase af DJ Static og åben nål, hvor alle fremmødte djs har mulighed for fx at prøve rutiner, de har øvet, af på et publikum og spille sammen eller mod andre djs og udforske mulighederne. Herudover vil der være mulighed for at købe, sælge og bytte vinylplader.

Arrangørerne har udsendt følgende fakta om arrangementet:

Navn: Fingerspitzgefühl
Dato: Torsdag den 27. marts
Tidspunkt: klokken 21.00-23.00
Sted: Ideal Bar, Enghavevej 40, 1674 Kbh. V
Entré: Gratis entré
Præmie i dj-battle: Rane Serato Scratch Live-sæt

Læs mere om Fingerspitzgefühl her


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA