x

DKB Motor skifter navn til Live Nation Denmark

DKB Motor skifter navn til Live Nation Denmark

I årene fremover vil koncertarrangøren DKB Motor gerne sætte større præg på det danske live-marked med et fortsat udvalg af koncerter i København og provinsen - små såvel som store, danske såvel som udenlandske, skriver de i en pressemeddelelse.

DKB Motor er for tiden i gang med at udvide deres danske afdeling, hvor de i dag præsenterer en række danske artister som L.O.C., Dúné og The Floor Is Made Of Lava. Med ansættelsen af to nye agenter, Anders Wahrén og Anna Rose Larsen, er det meningen, at der skal sættes yderligere skub i udviklingen.

DKB Motor, der altså nu hedder Live Nation Danmark, vil også sætte mere fokus på events, altså andre former for live-begivenheder end koncerter, og de forventer i nærmeste fremtid at kunne åbne dørene til eksempelvis internationale udstillinger eller motorsports-events.

Endvidere præsenterer de den nye website, www.livenation.dk, der indeholder nyt design, nye muligheder og ny koncert-søge-funktion, der gør det lettere at orientere sig og få adgang til begivenheder.

www.livenation.dk


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA