x

Påskehygge med robot og C-64 nostalgi

Påskehygge med robot og C-64 nostalgi

Efter et par måneder i vinterhi er den aalborgensiske musikforening Rocktraum nu klar med årets første arrangement, når hollandske The USA kommer forbi Transformator (ved Aalborg Teater) Skærtorsdag den 20. marts klokken 21.00.

The USA består af Thijs, hans tvillingesøster Marieke samt den syngende og ganske venlige robot Emilio. Trioen har en fortid i det hollandske indiepopband John Wayne Shot Me, som for nogle år siden opnåede en vis anseelse i de europæiske indie-kredse.

Ifølge arrangørerne skal man forvente skæve sing-a-long indiepop-sange om dyr, kærlighed, teknologi, venskab, bowling og monstre. The USA har netop sammen med amerikanske The Ian Fays indspillet et 7 ” soundtrack til en comic book af den franske tegneserieforfatter Miss Lonely Heart.

Rocktraum desuden været en tur på loftet og fundet et par gamle Commodore 64’ere, med båndstation, så ud over at DJ Yngvesin aftenen igennem vil vende vinyler med gamle C-64 hits og andre 8-bits lækkerier, vil der også være mulighed for at spille en masse af de gamle legendariske C-64 spil.

Musikforeningen beretter, at de for tiden arbejder på højtryk få at kunne servere en eksklusiv menu bestående af klar cola og saltskruer, men Rocktraums chefkok har endnu ikke endelig bekræftet, at leverancen med klar cola når frem.

Entréen er 20 kroner, og dørene åbnes klokken 20.30, koncerten med The USA starter klokken 21.oo, og derefter vil der være hygge, musik, og muligheden for at udfordre alle på de opstillede Commodore 64-computere.

Langfredag den 21. marts spiller The USA i København på Din Nye Ven.

The USA på myspace


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA