x

Majors udgiver debut-album

Majors udgiver debut-album

Tidligere på dagen kunne vi fortælle, at den danske hiphopgruppe Majors spiller på årets Roskilde Festival. Nu kan vi yderligere berette lidt om gruppens debut-album, der udkommer til april.

Fem af de mere markante personligheder i dansk hip hop er teamet op i et projekt, der meget vel kan gå hen og blive noget så nyt, som en dansk udgivelse funderet i støvet vinyl og engelsksproget rap.

På tværs af tre generationer, som medlemmerne i Majors spænder over, har solide produktioner, talent og forkærligheden for amerikansk rap været omdrejningspunktet. Det er disse faktorer, der samler Majors.

Static & Nat Ill, DJ Noize, J-Spliff og Negash Ali mødtes første gang i starten af 2007 i City Hall studiet i Århus for at påbegynde indspilningerne til Majors-projektet. Godt og vel et år senere blev projektet præsenteret for Playground Music, som gengældte med en kontrakt og en releasedato.

Resultatet af de mange indspilninger og cipher-sessions blandt tonsvis af støvet vinyl og gamle flyers i det berygtede City Hall hovedkvarter er et album, hvor lytteren ifølge en pressemeddelelse fra pladeselskabet bliver: ”[…]udsat for et sandt bombardement af hårde trommer, originale og detaljerede produktioner krydret med skarpe wordcuts og scratches, som kun Static og Noize kan gøre det."

Majors' album udkommer i Danmark den 28. april på City Hall Music/Playground Music og den 6. juni i resten af Europa på Good Child Records.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA