x

VIDEO: Baby In Vain får et lift til nattens Roskilde-koncert


Klokken 02.15 indtager de unge musikere Pavilion på Roskilde Festival med deres kompromisløse dommedagspunk. Vi gav dem et lift og de gav et nummer.

Vi har allieret os med Mattias Hundebøll, tidligere frontmand i Rock Hard Power Spray og nu tv-vært, og vil i løbet af de næste dage berige gaffa.dk med fire fantastiske videoer med Roskilde-aktuelle artister. I går gav vi Turbolens et lift inden Roskilde-koncerten, og i dag er turen kommet til Baby In Vain, der indtager Pavilion i nat klokken 02.15. 

Baby In Vain udgav i slutningen af august 2017 debutalbummet More Nothing, der fik seks fuldfede stjerner af GAFFAs anmelder Simon Nielsen med kommentaren: ”More Nothing er ukontrolleret og vildt, drømmende og altomsluttende. Det er et album, der giver udtryk for en enorm variation, hvor alle aspekter af punkens tunge skyts iscenesættes i musikalsk symmetri.”

LÆS OGSÅ: Dommedagspunk til ungdommens intethed

Vi har netop sat damerne af, og du kan se, hvordan turen der både byder på sandheder og en akustisk udgave af "Low Life" gik i videoen ovenfor. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA