x

Titlen på Coldplays fjerde plade er klar

Titlen på Coldplays fjerde plade er klar

Selvom der tidligere har gået rygter om at Coldplays kommende album skulle bære titlen ”Prospekt”, er den endelige titel på pladen nu offentliggjort, og Chris Martin og co.s fjerde album kommer til at hedde ”Viva La Vida”.

”Viva La Vida” er også titlen på et maleri af den mexicanske kunstner Frida Kahlo, der døde i 1954 efter et liv med polio og kroniske rygsmerter.

Om pladens titel udtaler Chris Martin til Rolling Stone:

”Hun [Frida Kahlo –red.] gennemgik en masse lort, og så begyndte hun at male det her store maleri i sit hus. Et maleri der kom til at hedde ”Viva La Vida” [Leve Livet –red.], og jeg elsker bare hendes mod.”

Hvorvidt pladen kommer til at minde folk om Ricky Martins ”Living La Vida Loca”, har Chris Martin følgende kommentarer til:

”Alle tror, titlen er inspireret af Ricky Martin, hvilket er fint nok. Jeg har fuld respekt for manden. Jeg har før skullet navngive ting, hvor folk har sagt til mig, at det er helt forfærdeligt, men så har jeg altid kunnet sige ”fuck you, det er det den kommer til at hedde”, og så har jeg for det meste haft ret i den sidste ende.

Men det bliver da irriterende at skulle gå rundt og overbevise alle folk om, at jeg har ret angående ”Viva La Vida”.”

”Viva La Vida” er på gaden den 16. juni.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA