x

VIDEO: Da Saveus åbnede Orange…

VIDEO: Da Saveus åbnede Orange…

De havde lovet at sparke røv 

Kom med bag om, op på og ud foran Orange Scene blandt publikum med Saveus, som i forgårs rundede endnu en milepæl og skød Roskilde Festival 2018 i gang.

Saveus gav i forgårs årets første koncert på Roskilde Festivals legendariske Orange Scene, og mens den store menneskemængde, indhyllet i aftensolen på Dyrskuepladsen i Roskilde, tog imod Martin Hedegaard & co. med åbne arme, kvitterede det danske anmelderkorps med stjerner og roser. GAFFA uddelte fire stjerner med ordene:

"Resten af koncerten er ét stort væld af lykkelige festivalgængere, der hopper, danser og synger med. Sikken publikumdarling! Så kan det godt være, jeg synes, at debutalbummet måske manglede lidt mere diversitet og en mere rød tråd. Og at de første 40 minutter kunne have brugt et godt skvæt af det samme. Men når det så er sagt: Sikken vokal, sikken musikglæde, og det var næsten rørende at se, hvordan bandet hang sammen".

LÆS OGSÅ: Video: Vi kører Saveus til Roskilde og karrierens største koncert

Debutalbummet NEURO udkom den 1. juni – ligeledes til anmelderroser – mens Saveus desuden kan opleves på de danske landeveje til efteråret. Billetterne er i salg nu.

En recap-video fra åbningskoncerten kan ses her til nummeret "Ready to Die".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA