Yungblud udgiver debutalbum – lige nu

Yungblud udgiver debutalbum – lige nu

19-årige Dominic Harrison er vred, men målet for den unge mand aka Yungblud er ikke at skabe splid, men at samle og styrke fællesskabet i en verden der glider fra hinanden.

I dag udsender Yungblud sit debutalbum, 21st Century Liability.

"De ansvarlige mennesker lige nu har ikke en anelse! De sidder fast i disse gamle ideologier, da verden virkelig skal bevæge sig hen imod en fremtid, der handler om frihed for alle," udtaler den engelske sanger og sangskriver.

Debutalbummet har tekster om alt fra racehad til Brexit, medicinalindustrien, stoffer, Me Too-bevægelsen, den amerikanske våbenlovgivning og naturligvis om magtens store mænd.

LÆS OGSÅ: Yungblud chokerer i ny musikvideo

NME beskrev sidste år Yungblud som et mix af Alex Turner (Arctic Monkeys), John Lydon (Sex Pistols) og rapperen Travis Scott. Sangene på 21st Century Liability har Yungblud produceret i samarbejde med Matt Schwartz (Kylie, Massive Attack), Martin Terefe (Coldplay, Shawn Mendes) og Dave Katz (Good Charlotte, Gym Class Heroes), heriblandt pophymnen "California", hiphop-nummeret "Doctor Doctor", pop-nummeret "I Love You, Will You Marry Me" og titelsangens kraftfulde garagerock, der sender lytterne tilbage til 90'ernes forbilleder.

Yungblud har haft radiosingler som "Polygraph Eyes" og "King Charles" samt været P3's Uundgåelige. Tilbage i februar måned var Yungblud på forsiden af GAFFA og optrådte til GAFFA-Prisen, mens han denne sommer har optrådt på både Tinderbox og NorthSide Festival.

Hør 21st Century Liability lige her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA