x

Pede B giver koncert med Aarhus Jazz Orchestra

Pede B giver koncert med Aarhus Jazz Orchestra

GrimFest inviterer til intim koncertoplevelse sammen med Pede B og Aarhus Jazz Orchestra. 

En måned efter den aarhusianske festival GrimFest er afsluttet, præsenterer GrimFest det, som de kalder "Danmarks Grimmeste Privatfest" den 6. september på spillestedet Atlas. En koncert, som vil føles som en privatfest, når Pede B og jazzmusikerne står på scenen sammen og freestyler og fortolker Pede Bs bagkatalog under ledelse af dirgent Nikolai Bøgelund. 

Pede B har vundet MC's Fight Night tre gange i henholdsvis 2005, 2007 og 2009. Pede B's seneste albumudgivelse Sparring stammer fra 2017, og han er for tiden aktuel med singlen "Tricks", som bliver en del af det kommende album Over Askeskyen 3 der udkommer til september. 

LÆS OGSÅ: Ny single og video fra Pede B – med et sample fra TopGunn

En anderledes og intim koncertoplevelse er i vente, når Atlas bliver forvandlet til en hyggelig dagligstue denne aften i september. "De her musikere er simpelthen så dygtige, at jeg nærmest får præsentationsangst af at skulle optræde med dem," siger Pede B om den kommende koncert.

LÆS OGSÅ: GrimFest klar med den endelige spilleplan

"Jeg kommer jo oprindeligt fra den del af hiphopscenen, hvor vi spillede til bittesmå hiphop-jams kun med en cd eller minidisc kørende i baggrunden. Så rykkede vi over til dj, så enkelte musikere, og det største, jeg har prøvet var bandopsætningen til Roskilde Festival i 2015. Men det her er bare endnu større, så der er fantastisk at føle, man endnu engang kaster sig ud i en forøgelse af opsætningen," fortæller Pede B om den anderledes koncert-opsætning. 

Den omtalte Roskilde-koncert i 2015 gav GAFFA fuldt hus til og skrev blandt andet følgende rosende om Pede Bs talent på scenen: "Som scenekunstner har Pede B oparbejdet en fantastisk autoritet. Han skifter problemfrit mellem at rappe sine vers til perfektion, selv de der er lange som lysår, og at interagere med publikum, som han taler til som om de er hans forlængede familie." 

LÆS OGSÅ: Pede B & DJ Noize: Roskilde Festival 2015, Arena

Billetsalget er netop skudt i gang. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA