x

Peter Sommer med flere annonceret til Spot

Peter Sommer med flere annonceret til Spot

Når landets største branchefestival, Spot, løber af stablen den 5.-7. juni i Århus, vil enhver, der tropper op, få sig en ordentlig kanylefuld af lyden af det musikalske vækstlag. Masser af navne er på programmet allerede, og nu er det blevet udvidet med en række mere etablerede kunstnere.

Det drejer sig blandt andet om Peter Sommer, der ventes at give smagsprøver på sit næste album, "Til Rotterne. Til Kragerne. Til Hundene", der udkommer til efteråret.

Derudover kan få den tredobbelte platinvinder Lizzie at høre, ligesom Kenneth Thordal og numerologi-konvertitten Szhirley også stiller op.

Sammen med Lars Møller stiller Jomi Massage op og fremfører deres anmelderroste "Danske Klagesange", og Jonas Struck (eks-Swan Lee) m.fl. fremfører den musik, de har sat til Asta Nielsen-filmen "Mod Lyset" fra 1917.

Endelig er flere mindre etablerede navne - Mads Wæhrens (med musik til Henrik Nordbrandt-digte), Sys, Pauseland, Lystens Tone, Jansberg Band og Klezmofobia - også præsenteret som medvirkende til årets udgave af Spot Festival.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA