Nyhed

Danske Alcabean optog ny festlig musikvideo på Roskilde Festival

GAFFA.dk – alt om musik

Savner du allerede Roskilde Festival? Så se Alcabeans nye musikvideo til "Getaway", som emmer af den gode festivalstemning. 

Alcabean Roskilde-debuterede på festivalens Rising-scene søndag den 1. juli og udgiver nu deres nye musikvideo til singlen "Getaway", som er filmet på årets Roskilde Festival. Fælleskram, glade mennesker, ølbowling og el-guitarer er alle centrale elementer i den nye video, som fanger den rette festivalstemning. 

Den danske støjrockgruppe består af brøderne Victor og Julius Schack samt guitaristen Joachim Holmgaard og trommeslager Lucas Olierook. Gruppen har udgivet ep'erne Real Time Fiction (2017) og Head Down (2018). Deres seneste single "Getaway" udkom den 29. juni.

LÆS OGSÅ: Roskilde-aktuelle Alcabean: Den næste generation af DIY

Bandet spillede på årets veloverstående Roskilde Festival, en koncert som GAFFA uddelte fire ud af seks stjerner til, og anmelderen Simon Nielsen skrev blandt andet følgende: "Alcabean leverer sine skarpe bud på sommerhits, igennem "Still Remember" og "Why Keep Calling Home", der er lige dele manisk og kaotisk, som det er tilgængelig stadionrock. (...) Alcabean har melodierne, der leveres overlegent og intenst."

LÆS OGSÅ: Tilbagelænet stadionrock

Bandet spillede også den nye single til GaffaxRoskildes livesession, som blev optaget af TV2 Lorry. Se optagelsen her. Denne livesession kan også ses i den nye musikvideo, hvor bandet spiller for det fremmødte og glade festivalspublikum. 
ANNONCE