x

Benny Jamz udsender video med masser af gæstestjerner


I går udgav Benny Jamz den nye single "Spark", rapperens første solosingle siden "Allesammen alene" med Gilli fra 2017 – og han er nu klar med en tilhørende musikvideo. Se den nye musikvideo øverst. 

Rapperen og produceren Benny Jamz (Højer Øye) er et kendt navn på den danske hiphop-scene. Han er en del af gruppen Molo (Molotov Movement), bestående af ham selv, Gilli og MellemFingaMuzik, som den 16. juni udgav ep'en M.O.L.O. 

LÆS OGSÅ: Benny Jamz – også kendt som Højer Øye – klar med ny single

I den nye musikvideo til Benny Jamz' soloudspil ser man Jamz og flere danske rappere, herunder kollegaerne fra Molo, Kesi, Sivas, Noah Carter og skuespilleren Ali Sivandi. Allesammen nogle, som ofte optræder i hinandens musikvideoer, og som jævnligt ses på scenen sammen. 

I videoen overværer man Benny Jamz og de andre i studiet, på klubben, scenen, på vejene kørende i ATV'er og gående ned ad Københavns gader, mens Benny Jamz rapper linjerne: "Der er stadig lang vej til og stadig lang vej til, hvor man gerne vil hen. Der er folk, der ikke ønsker godt for andre, holder mig langt fra dem". 

Nummeret er produceret af Hennedub, som også står bag flere hits fra Gilli og Kesi. Musikvideoen er filmet af Frederik Gram. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA