x

Cardi B har født

Cardi B har født

Den 25-årige amerikanske rapper Cardi B og manden Offset har fået deres første barn sammen – hun er blevet navngivet Kulture Kiara Cephus. 

På Instagram har Cardi B netop offentliggjort, at hun har født parrets datter den 10. juli. Parret blev hemmeligt gift i september 2017, som Cardi B blandt andet har bekræftet på Twitter. Det er Cardi Bs første barn og Offsets fjerde. 

Offset er en del af gruppen Migos, som har udgivet de tre albums, Yung Rich Nation, Culture og Culture II, de to sidstnævnte synes at have inspireret til den nyfødte datters navn. Desuden er datterens mellemnavn "Kiara" Offsets fornavn. 

Cardi B skulle have optrådt under årets Roskilde Festival, men blev nødt til at aflyse grundet sin graviditet. Afløseren blev i stedet canadiske PartyNextDoor.

LÆS OGSÅ: Tripletter triumferer på pionerers nye album

Cardi B udgav tidligere i året debutalbummet Invasion of Privacy, et album som GAFFA tilddelte fire stjerner til og skrev følgende om: "Talentet er ikke at fornægte. Med et solidt flow og dronningetendenser tramper hun de høje hæle ned i konkurrenterne. Den klareste kvalitet er den uimodståelige arrogance og den arrigskab, som Cardi B lægger for dagen". Cardi B er især kendt for den meget populære single "I Like it" med over 300 millioner streaminger på Spotify. 

LÆS OGSÅ: Tronraner i høje hæle

Instagram-billedet, som annoncerer fødslen, viser Cardi B afklædt siddende i en stol, omringet af en masse farverige blomster. Se herunder billedet. 

 

Kulture Kiari Cephus 07/10/18 @offsetyrn

Et opslag delt af Cardi B Official IG (@iamcardib) den


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA