x

The Dandy Warhols udgiver sig selv

The Dandy Warhols udgiver sig selv

Det er næsten et helt år siden, vi her på GAFFA.dk skrev, at The Dandy Warhols var i gang med at mikse deres sjette album, og derfor forventede vi naturligvis, at den var lige på trapperne.

Men nu viser det sig, at gruppen har valgt at forlade deres pladeselskab Capitol, og i stedet starte deres eget selskab Beat The World, hvorpå de vil udsende det kommende album til maj.

Til Billboard siger guitarist Peter Holmstrom, at bandet er yderst begejstrede for at være sluppet af med Capitol, som de ikke syntes promoverede dem godt nok.

Bandets manager Lee Cohen fortæller desuden, at der efterfølgende havde været interesse fra forskellige pladeselskaber, men at Dandy Warhols havde valgt at takke nej

"Vi var fuldstændig færdige med at skulle forholde os til major label-inkompetence. Den sidste plade blev bogstavelig talt bare kylet i udsalgstønderne i butikkerne, og selskabet vendte den ryggen".

Men nu er bandet som sagt ude på egen hånd, og første udgivelse på eget selskab bliver pladen "Earth To The Dandy Warhols", der i følge gruppen MySpace-side udsendes 5. maj.

The Dandy Warhols på MySpace


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA