x

Justin Vernon og Aaron Dessner udgiver fællesalbum

Justin Vernon og Aaron Dessner udgiver fællesalbum

Justin Vernon og Aaron Dessner udkommer med nyt fællesalbum den 31. august under navnet Big Red Machine, som også er titlen på det kommende album, der vil indeholde 10 numre. 

Justin Vernon, der er kendt som forsangeren og sangskriveren i indiebandet Bon Iver, er gået sammen med den amerikanske guitarist Aaron Dessner fra bandet The National. 

I 2008 sendte Dessner en instrumental skitsesang til Vernon, før de havde mødt hinanden i virkeligheden. Dette blev startskuddet på Big Red Machine. Materialet til albummet har været to år undervejs og er producereret i samarbejde med Brad Cook.

LÆS OGSÅ: Vernon genopfinder sig selv på smuk, men krævende treer

Hver sang på Big Red Machine indeholder et stort antal bidragydere fra PEOPLE-kollektivet. Et kollektiv bestående af en gruppe internationale kunstnere, hvor musikerne kan skabe og dele deres musik frit med hinanden og alle. Et kollektiv, hvor samarbejde er i højsædet, og som både er til gavn for musikerne og for alle lytterne, som har fri adgang til musikken. 

Aaron Dessner har sagt følgende om det nye album og PEOPLE: "Jeg tror ikke, albummet ville eksistere uden PEOPLE (...). Vi tog musikken til et vis punkt, og så rakte vi ud til andre og sendte det rundt, inviterede venner til at bidrage med ideer."

Dessner siger videre: "Vi er utroligt begejstrede for det. Det føltes som noget nyt – processen føltes anderledes, og resultatet føles anderledes."

LÆS OGSÅ: Berusende indsats i en smuk aftenkulisse

PEOPLE-platformen er stadig i beta-form, men vil være færdigudviklet i august. 

Lyt til fire af de nye sange her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA